Produceret i Danmark
Fri fragt ved ordrer over 250 DKK
1-3 dages levering
Squar3D trustpilot rating

Oprindelsen af Squar3D

Martin Mortensen, som har udviklet Track Connectors, stødte på et problem, da han og hans to drenge ville bygge højere med Brio togskinner. Som mange andre forældre, tænkte han at det nærliggende var at bruge DUPLO klodser.

Idéen er god, men resultatet skuffende. Det er meget ustabilit og vælter nemt. 

Derfra kom tanken: "Kunne man udvikle en klods, der gør det muligt at bygge vilde, men stabile togbaner?".

 

Ideen faldt sammen med at Martin i forvejen ville starte noget relateret til 3D printede produkter op. 

 

Og her passede et legetøjs-connector produkt perfekt ind. 

Toy^2 logo

Asger sidder og leger og bygger

 

Pludselig gik en masse ting op i en højere enhed: At bygge høje og samtidig holdbare togbaner, at børnenes aldsersspænd på 4½ år ikke var en hindring for leg sammen, at fastholde deres interesse for legetøjet, at være med i deres leg på deres præmisser og sidst, men ikke mindst, at skabe noget virkeligt brugbart med 3D-print, der kunne udbrede forbruget af 3D printede produkter.

 

Sådan forklarede Martin også til en 3D print entuasiast der så kunne vise at der på Thingiverse var andre der allerede i 2011 havde lavet nogle designs af sådanne koncepter.

 

Det er åbenbart ikke så nemt at få unikke ideer på en planet med over 7 mia indbyggere...

 

 

"Først var jeg lidt skuffet over at ideen ikke var unik, men da jeg prøvede at finde og købe nogle produkter fandt jeg frem til præcis det problem jeg oprindeligt havde haft fokus på. Nemlig at der er stor forskel på et "3D printbart design" og "et produkt man kan købe".

 

Der blev lavet nye designs fra bunden - med fokus på at holde printtiden nede og brugsværdien i top.  Derudover er der selvfølgelig også styr på kemiske og mekaniske tests, så forældre kan være trygge ved at lade deres børn lege med produktet. 

Efter at efterspørgslen på Track Connectors er vokset er vi gået over til at støbe dem. Det er begyndte at blive for svært at følge med og med den større volumen kan vi kan også levere et endnu bedre produkt, til en bedre pris. Stadig med fokus på resourcer - og det at skabe en stor brugsværdi - med en lille ting.

Track Connectors skaber helt nye muligheder med det vi allerede har. Vi fortsætter med at tænke nyt, og finde nye områder hvor en lille ting kan skabe stor værdi.

Det er også derfra navnet Toy^2 stammer. Nemlig at vi tager to forskellige typer legetøj og kombinerer dem (ganger dem sammen) og skaber en masse brugsværdi derigennem.