Trustpilot

Toy^2 Track Connector

Brugsvejledning

TC-001: Basis

Denne klods kan sættes oven på både DUPLO®, BiOBUDDi og tilsvarende.

Den kan forbindes til trætogskinne han og hun, og der er lidt indbygget slack, så de forskellige generationer og typer af trætogskinner er understøttet.  (de varierer lidt i størrelser). 

 

Klodsen er derudover designet til at hvis man fx sætter det på en større DUPLO® eller BiOBUDDi plade, så passer afstanden til at skinnen kan sættes ned (gælder for størstedelen af træskinne-standardlængder).

 

Basis klodsen er den mest intuitive klods som er nemmest og bruge og er den primære klods i værktøjskassen når man bygger klodser og togskinner sammen med Track Connectors:-) 

 

Vi har opdateret vores Basis connector til at blive støbt - og den modtagne connector vil derfor se anderledes ud en billedet herover. Vi sætter nye billeder op snarest:-)

TC-002: Ligeud

Ligeud klodsen er god når der er en afstand hvor det ikke passer præcist i længden eller retningen eller lignende ikke passer helt præcist. Den er designet til at have tilpas slack til at understøtte forskellige typer skinner og have slack nok til at understøtte selvom skinne kommer lidt skævt forbi:-) 

 

Når man begynder at bygge mere avanceret, så er det vigtigt at have denne klods i værktøjskassen. 

TC-003: Sving 

Sving klodsen, fungerer ved at forankre skinnen nedefra. Træskinnesving og "y-kryds/splitters", har fordybninger ovenpå og nedenunder, og det er dette Sving klodsen bruger til at forankre dem. Dette giver mulighed for den avancerede Track Connector bygger der ikke bare bygger i højden, men også har opsplitning af banen og lignende avancerede tricks:-) 

 

For at kunne tage Track Connector byggeriet "op på næste niveau" er Sving klodsen vigtig, men er også en nødvendighed for at stabilisere sving i et byggeri hvor Duplo klodser ikke kun bruges som bropiller, men ligger i et mere kontinuerligt klods-byggeri. Til splittere er en eller to sving connectore også rigtigt gode til at forankre. 

 

NB: Vi har opdateret vores sving connectors til kun at have 1 dut.  

Vi har fået spørgsmål fra en del af jer i forhold til om Sving connectoren skal have 2 "dutter" eller kun 1 "dut" på toppen. 

I indlægssedlen er sving connectoren rød og har 2 dutter. Men den der er modtaget er sort og har 1 dut. 

Det er ikke "fejlpakning" eller "fejlprint" - det er ganske med vilje, at der kun er 1 dut.

 

Vi oplevede i byggerier, at med to "dutter" så kom den ene ofte i vejen, hvilket stod i vejen for fleksibilitet i det man ville bygge. 

Vi har derfor fjernet den ene "dut" - så sving-skinner og især splitter/Y-skinner kan holdes fra at skride ud, ved at bruge en eller to sving-connectore under dem. 

 

Vi beklager forvirringen uoverenstemmelsen mellem "manual" og modtaget produkt måtte have foranlediget - og håber ovenstående giver mening til galskaben:-)

 

TC-004: Han-Han

Han-han connectoren er den ene af vores "retningsvendere", der gør det muligt at vende skinne-samleretningen. 

Ellers fungerer han-han connectoreren helt ligesom en basis connector. 

TC-005: Hun-Hun

Hun-hun connectoren er den anden af vores "retningsvendere", der gør det muligt at vende skinne-samleretningen. 

Ellers fungerer hun-hun connectoreren helt ligesom en basis connector. 

TC-006: Kryds

Vores kryds passer ligened oven på en 2x2 DUPLO klods eller lignende, men kan også sættes inde midt på plader osv. 

Med krydset kan der bygges "sammenfiltrede" togbaner hvor der sker meget på lidt plads. 

Vi har lavet den så med 4 han-dele ud, så den er god at kombinere med hun-hun connectors, y-skinner eller lignende, hvis man skal have vendt skinneretningen. 

Generelt

Alle typer Track Connector klodser er designet til at have samme skinne højde, som giver en plan og stabil togbane - selv når byggeriet er avanceret:-) 

Alle Track Connectors klodser er designet til at kunne sidde midt ind i DUPLO®, BiOBUDDi og lignende plader osv, for at give størst mulighed frihed for de kreative udfoldelser:-) Grundet små forskelle i størrelse og form ved DUPLO®, BiOBUDDi og andre, så er der lidt variation i hvor fast connectors sidder på dem. 

Rengøringsvejledning

Alle Track Connector kan vaskes ved op til 60 grader - der er dog risiko for at pasformen kan påvirkes en smule. (og blive lidt løsere eller strammere). De er dog stadig fint funktionelle til at forankre skinner på klodser. 

 

Vi anbefaler så vidt muligt at vaske i hånden ved lavere temperaturer eller spritte dem af.