Produceret i Danmark
Fri fragt ved ordrer over 250 DKK
1-3 dages levering
Squar3D trustpilot rating

Toy^2 Track Connector Brugsvejledning

Basis Connector

Denne klods kan sættes oven på både DUPLO®, BiOBUDDi og tilsvarende.

Den kan forbindes til trætogskinne han og hun, og der er lidt indbygget slack, så de forskellige generationer og typer af trætogskinner er understøttet.  (de varierer lidt i størrelser). 

Klodsen er derudover designet til at hvis man fx sætter det på en større DUPLO® eller BiOBUDDi plade, så passer afstanden til at skinnen kan sættes ned (gælder for størstedelen af træskinne-standardlængder).

Basis klodsen er den mest intuitive klods som er nemmest og bruge og er den primære klods i værktøjskassen når man bygger klodser og togskinner sammen med Track Connectors:-) 

En af de rigtigt fede egenskaber ved Basis Connector, er at den har fordyning i hun-delen og han-delen er skrå, så man kan bygge op og ned med almindelige træskinner. Både lige og sving.

 

Få masser af Basis connectors i vores Basic Packs

Retningsvendere

(Double Male og Double Female)

Han-han og Hun-hun connectorne er vores "retningsvendere", der gør det muligt at vende skinne-samleretningen.

Ligesom Basis er der fordybning og sænket spids på han-delen, der gør det muligt at bruge retningsvendere når der skal bygges op og ned - uden brug af bakkeskinner.

 

Straight

(Videoen er optaget med vores gamle printede Connectors - i dag ser langt bedre ud - som kan ses på billedet)

Vores Allround æsker indeholder masser af Straights. 

Hvis der skal bygges vildere og større, så er Engineer sets løsningen.

Straight er god når der er en afstand hvor det ikke passer præcist i længden eller retningen eller lignende ikke passer helt præcist. Den er designet til at have tilpas slack til at understøtte forskellige typer skinner og have slack nok til at understøtte selvom skinne kommer lidt skævt forbi.

Når man begynder at bygge mere avanceret, så er det vigtigt at have denne klods i værktøjskassen.

Intersection

Vores kryds passer ligened oven på en 2x2 DUPLO klods eller lignende, men kan også sættes inde midt på plader osv.

Med krydset kan der bygges "sammenfiltrede" togbaner hvor der sker meget på lidt plads. 

Vi har lavet Criss Cross til at udvide byggemulighederne med masser af kryds. Men de fleste af vores æsker har kryds med - og skal der bygges stort, vildt og kompliceret, så er Engineer sets eller Basic Packs relevant.

 

Anchor

Anchor fungerer ved at forankre skinnen nedefra.

Træskinnesving og "y-kryds/splitters", har fordybninger ovenpå og nedenunder, og det er dette Sving klodsen bruger til at forankre dem.

Dette giver mulighed for den avancerede Track Connector bygger der ikke bare bygger i højden, men også har opsplitning af banen og lignende avancerede tricks

Man kan også kombinere flere Anchors til at holde skinner på plads ved at fæstne fra begge sider. 

(Videon lavet før vi begyndte at støbe vores nye pænere Anchors)

For at kunne tage Track Connector byggeriet "op på næste niveau" er Sving klodsen vigtig, men er også en nødvendighed for at stabilisere sving i et byggeri hvor Duplo klodser ikke kun bruges som bropiller, men ligger i et mere kontinuerligt klods-byggeri.

Til splittere er en eller to sving connectore også rigtigt gode til at forankre.

Så skal der bygges med masser af klodser med skinner ovenpå, så anbefaler vi vores Allround æsker.

Generelt

Alle typer Track Connector klodser er designet til at have samme skinne højde, som giver en plan og stabil togbane - selv når byggeriet er avanceret.

Alle Track Connectors klodser er designet til at kunne sidde midt ind i DUPLO®, BiOBUDDi og lignende plader osv, for at give størst mulighed frihed for de kreative udfoldelser:-) 

Vi håber du føler dig bedre klædt på til at vælge jeres perfekte æske - men hvis ikke, så svarer vi gerne på spørgsmål hvis du skriver til os på contact@squar3D.dk eller via vores kontaktformular.

 

Rengøring

Alle Track Connector kan vaskes ved op til 60 grader - der er dog risiko for at pasformen kan påvirkes en smule. (og blive lidt løsere eller strammere). De er dog stadig fint funktionelle til at forankre skinner på klodser.

Vi anbefaler så vidt muligt at vaske i hånden ved lavere temperaturer eller spritte dem af.